Φυσικομαθηματικά

2015-05-29 22:33

Λέξη 1: Ρουτίνα

Ορισμός: Η επαναλαμβανόμενη κυκλική κίνηση πράξεων,σκέψεων και χόρων ανα τις είκοση και τέσσερις ώρες οι οποίες το πέρασμά τους συμπληρώνουν μια μέρα.

Λέξη 2: Κύκλος

Ορισμός: Επίπεδο γεωμετρικό σχήμα(σύνολο σημείων) του οποίου τα σημεία ισαπέχουν από ένα χαρακτηριστικό σημείο του κέντρου(Κ).Η απόσταση αυτή ονομάζεται ακτίνα (Α).

Ένασ τροχός ποδηλάτου αποτελείται από στεφάνι,ακτίνες,κέντρο και σε αυτά επιδρά ο ανθρώπινος παράγοντας και η μαστοριά.

Καθώς η κάθε πεταλιά γίνεται ολοένα και πιο γρήγορη,παγωμένος αέρας χτυπάει τους κόκκινους κύκλους που έχεις για μάγουλα και μαζί με την απώλεια θερμότητας έχεις και ταυτόχρωνη απώλεια μνήμης.

Ερεθισμένες νευρικές απωλήξεις γεμίζουν στους υποδοχείς τους σεροτονίνη,

Τι γλυκιά και νόστιμη αρωματική οργανική ένωση!

Καθώς η δύνη των τροχών δυναμώνει η θάλασσα στο μυαλό σου καταλαγιάζει.Παίρνει αυτό το θερμό πορτοκαλί.Αυτό που έκλεψε από τον θάνατο του αυτόφωτου πρίγκηπα.ή από τον θάνατο των ασταμάτητων σκέψεων;

Ορισμός: The perfect Hour

Ολα γυαλίζουν στο ημίφωσ και ο φακός των ματιών σου τώρα κάνει μια ασταματητη καταγραφή εικόνων που στροβυλίζονται σιμά σου.Σε αυτές και η πατρίδα του Ποσειδώνα.Όλη η μαγία της Γης σε ένα χημικό δεσμό δύο Υδρογόνων και ενός μοναχικού ατόμου,ΤΟΝ οξυγώνο.Τόσο γεμάτη ή τόσο ά-δ-ει-α;

Άδειος:ισοδύναμη λέξη-κενός.

Το κενό συνθέτεται από ερμηνείες των καταστάσεων τησ αρνητικής ενέργειας που ονομάζεται θάλασσα Ντιράκ.Μα στις θάλασσες του κενού τι μπορείς να συναντήσεις; Σε ποιές άγνωστες χώρες μπορούν να σε ξεβράσουν;Με πόση δύναμη τα κύμματα της θα σε παρασείρουν; Θα τα αντέξεις όλα;

Και να που η δύνη επιστρέφει.Τώρα έχει τη μορφή ρουφίχτρας που παλεύεις δυνατά να την αποφύγης. Ή μήπως παλεύεις να σε ρουφίξει;Μήπως μέσα της βρίσκεται το κενό ή υπάρχει ο γεμάτος πληροφορίες κόσμος που ψάχνεις;Στο πρόβλημα που φτιάχνουν οι τόσες ερωτήσεις απάντηση δίνει μονάχα μια εξίσωση βαθμού απείρου χ+ψ=Ζωή.

Οι ρόδες του ποδηλάτου σταμάτησαν καθός με τα παγωμένα και κόκκινα δάχτυλά σου πάτησες το μπρος κια πίσω φρένο ταυτόχρωνα.

οι μίτες των ποδιών σου ακούμπησαν σην άσφαλτο κια η ώρα έφτασε να μπεις ξανά στο σπίτι.

Πραγματικότητα χαίρεσαι που τον βλέπεις ξανά;

Κύκλος και ρουτίνα.

Κάποτε μου ψιθύρισες στο αυτί πως ήθελες να κάνεις ένα ταξίδι.Ένα ταξίδι στη Νορβηγία,στα ανοιχτά των νήσων Λαφούτεν.

Τώρα,το ταξίδι αυτό στροβυλίζεται συνέχεια στο κεφάλι σου.

Επαφή